Κλειδαράς

Επισκευές ρολών

Χρήσιμες Ιστοσελίδες

apofraxeis4u.gr    ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Αποκατάσταση προβλημάτων αποχετετεύσεων, δυσλειτουργιών ροής νερού από μπλοκαρίσματα και βιντεοσκόπηση αγωγών δικτύου με κάμερα για όλη την Αττική από την αποφραξεις 4u. Άμεση εξυπηρέτηση καθόλη τη διάρκεια του 24ωρου, για όλο το λεκανοπέδιο Αττικής με άριστους τεχνικούς και προηγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό.

Τοποθέτηση του ηλεκτρονικού αφαλού ISEO LIBRA στο Πανεπηστήμιο Δυτικής Αττικής

Η Κλειδοτεχνική Βύρωνα ακολουθώντας αδιάλειπτα τις τεχνολογικές εξελίξεις προχώρησε στην δωρεάν εγκατάσταση του ηλεκτρονικού αφαλού ISEO Libra στο Data Center της ερευνητικής ομάδας CONSERT (Computer Networks and Services Research Team) του νεοσύστατου πλέον Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ΠΑ.Δ.Α. Το προϊόν ήταν μια δωρεά της εταιρείας ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ που αποτελεί έναν από του βασικούς προμηθευτές μας. Είναι χαρά μας να προσφέρουμε και εμείς με τον τρόπο μας στον τομέα της έρευνας που σκοπό έχει να κάνει την καθημερινότητά μας καλύτερη!

 

 libra 1-pda   libra 2-pda    libra 3-pda

Επίσκεψη στο εργοστάσιο της ISEO στην Ιταλία!

Είχαμε την ιδιαίτερη τιμή να επισκεύτουμε το ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια κλειδαριών του κόσμου της ISEO το οποίο βρίσκετε στη Βόρειο Ιταλία στο χωρίο Pisogne.Μας ξεναγήσανε στο εργοστάσιο που δημιουργούνται οι κλειδαρίες άπο τη πρωτη ύλη μεχρι το τελικό προ'ι'όν.Επίσης πραγματοποιήθηκε ενημέρωση καινούριων προ'ι'όντων και μελλοντικών.Ήταν μια απίστευτη εμπειρία ελπίζουμε να μας δωθεί ευκαιρία να επισκευτούμε και άλλα εργοστάσια γιατί πανω από ολα αγαπάμε τη δουλεία μας και ενδειαφερόμαστε συνεχώς για τις τεχνολογικές εξελίξεις. Η Κλειδοτεχνική Βύρωνα παραμένει πιστή στις βασικές αρχές της που δεν είναι άλλες απο την συνεχή ενημέρωση - εκπαίδευση και τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. 

 

iseo italy1  

                     

iseo italy2                               iseo italy3

 

Νέα υπηρεσία: Τοποθέτηση Σίτας Πλισέ

Το καλοκαίρι έφτασε και η ανάγκη για ανοιχτά παράθυρα και ένα ρεύμα δροσιάς μεγαλώνει. Ένα όμως από τα βασικά προβλήματα είναι τα ενοχλητικά έντομα. Η Κλειδοτεχνική Βύρωνα έχει την λύση. Είμαστε σε θέση να εγκαταστήσουμε στα αλουμίνιά σας σίτες τύπου πλισέ εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Σε συνέχεια του ενδιαφέροντος που δείχνατε όλα αυτά τα χρόνια για τις σίτες, πλέον είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε. Οι σίτες πλισέ είναι ιδιαίτερα εύχρηστες και λειτουργικές. Έχουν επαρκή κάλυψη έτσι ώστε να είναι αδύνατη η είσοδος οποιουδήποτε ζωυφίου. Τέλος, οι σίτες αυτές είναι ιδιαιτέρως ανθεκτικές και προσαρμόζονται στην ήδη υπάρχουσα αλουμινοκατασκευή. Για οποιαδήποτε διευκρινιστική ερώτηση καθώς και για να κλείσουμε ραντεβού για μελέτη και τοποθέτηση είμαστε στην διάθεσή σας.

 

 

 sites 1     sites 2    sites 3

Εκπτώσεις στις τιμές! Όχι στην ασφάλειά σας !!!

Αγαπητοί πελάτες! Από τώρα και για όλο το Φεβρουάριο μήνα, αντικατάσταση κλειδαριας παλαιού τύπου σε Νέου Τύπου με μικρό κλειδί και Α' ποιότητας υλικά, μόνο από 180€!!!

 

Για περισσότερες λεπτομέριες καλέστε άμεσα στο 210-7622222, στο 210-7655552 και στο 210-7644712 !!!

 

ekptosi 1                                        ekptosi 2                         ekptosi 3

Καλωσορίσατε στον ανανεωμένο ιστότοπό μας!

Αγαπητοί επισκέπτες σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη σελίδα της Κλειδοτεχνικής Βύρωνα. Στον ιστότοπό μας θα μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά με προσφορές της εταιρείας μας καθώς και για ολοκληρωμένες προτάσεις ασφαλείας για το χώρο του σπιτιού σας αλλά και της επιχείρησής σας.
Ακόμη, μέσω του site μας θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε, τις λύσεις που προτείνουμε καθώς και για την συνεχή εκπαίδευσή μας μέσω των σεμιναρίων επαγγελματικής κατάρτισης. Στη μάχη που δίνουμε ενάντια στους επίδοξους διαρρήκτες έχουμε ως όπλα την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο (έτος ίδρυσης 1988), την ασυναγώνιστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε και την συνεχή εκπαίδευση που λαμβάνουμε. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές της αγοράς και την αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, μας καθιστούν νούμερο ένα επιλογή.

apotiximenh-prospatheia-fiariksis-disec     

Αποτυχημένη προσπάθεια διάρρηξης - Η δουλειά μας και τα υλικά μας εγγύηση ασφάλειας.    

 

11-sinedrio                                                                                                                                                                        

11ο Πανελλαδικό Συνέδριο Κλειθροποιών 2017.

 

vassilis-xristos-sinedrio 

Οι τεχνίτες μας ακολουθούν πάντα τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της ασφάλειας.