Κλειδαράς

Επισκευές ρολών

Χρήσιμες Ιστοσελίδες

apofraxeis4u.gr    ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Αποκατάσταση προβλημάτων αποχετετεύσεων, δυσλειτουργιών ροής νερού από μπλοκαρίσματα και βιντεοσκόπηση αγωγών δικτύου με κάμερα για όλη την Αττική από την αποφραξεις 4u. Άμεση εξυπηρέτηση καθόλη τη διάρκεια του 24ωρου, για όλο το λεκανοπέδιο Αττικής με άριστους τεχνικούς και προηγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό.

Καλωσορίσατε στον ανανεωμένο ιστότοπό μας!

Αγαπητοί επισκέπτες σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη σελίδα της Κλειδοτεχνικής Βύρωνα. Στον ιστότοπό μας θα μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά με προσφορές της εταιρείας μας καθώς και για ολοκληρωμένες προτάσεις ασφαλείας για το χώρο του σπιτιού σας αλλά και της επιχείρησής σας.
Ακόμη, μέσω του site μας θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε, τις λύσεις που προτείνουμε καθώς και για την συνεχή εκπαίδευσή μας μέσω των σεμιναρίων επαγγελματικής κατάρτισης. Στη μάχη που δίνουμε ενάντια στους επίδοξους διαρρήκτες έχουμε ως όπλα την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο (έτος ίδρυσης 1988), την ασυναγώνιστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε και την συνεχή εκπαίδευση που λαμβάνουμε. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές της αγοράς και την αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, μας καθιστούν νούμερο ένα επιλογή.

apotiximenh-prospatheia-fiariksis-disec     

Αποτυχημένη προσπάθεια διάρρηξης - Η δουλειά μας και τα υλικά μας εγγύηση ασφάλειας.    

 

11-sinedrio                                                                                                                                                                        

11ο Πανελλαδικό Συνέδριο Κλειθροποιών 2017.

 

vassilis-xristos-sinedrio 

Οι τεχνίτες μας ακολουθούν πάντα τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της ασφάλειας.