Κλειδαράς

Επισκευές ρολών

Χρήσιμες Ιστοσελίδες

apofraxeis4u.gr    ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Αποκατάσταση προβλημάτων αποχετετεύσεων, δυσλειτουργιών ροής νερού από μπλοκαρίσματα και βιντεοσκόπηση αγωγών δικτύου με κάμερα για όλη την Αττική από την αποφραξεις 4u. Άμεση εξυπηρέτηση καθόλη τη διάρκεια του 24ωρου, για όλο το λεκανοπέδιο Αττικής με άριστους τεχνικούς και προηγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό.

ΞΕΥΓΕΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
xristos

Ο Ξευγένης Χρήστος είναι υιός του Ξευγένη Γεωργίου ιδρυτή της ΚΛΕΙΔΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΒΥΡΩΝΑ. Ο Χρήστος είναι πλέον υπεύθυνος της εταιρίας και τεχνίτης συστημάτων ασφαλείας. Εξειδικεύεται στο χώρο της εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας από το 2014 και μπορεί να εξυπηρετήσει και στον τομέας της εγκατάστασης και επισκευής ρολών. Αναλαμβάνει επίσης και επισκευές συρόμενων αλουμινίων καθώς και ανοίγματα οικιών και αυτοκινήτων. Ο Χρήστος ασχολείται και με το έλεγχο ευπάθειας κλειδαριών καθώς όλους τους τύπους κλειδαριών που χρησιμοποιούμε τους μελετά με σκοπό να ανιχνεύσει ευάλωτα σημεία. Ακόμη να σας εξυπηρετήσει και στον προγραμματισμό τηλεχειρισμού για γκαραζόπορτες. Τέλος είναι ένας άκρως επικοινωνιακός άνθρωπός και προσιτός με συνεχή όρεξη για εξειδίκευση στα θέματα ασφάλειας. Βασικός του στόχος να σας προσφέρει την μέγιστη ποιότητα ασφάλειας σε λογικές τιμές προσαρμοσμένες στις ανάγκες τις εποχής.

 vevaiosi xristos pistopoihsh-11-xristos

 

ΞΕΥΓΕΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

 michalis

Ο Ξευγένης Μιχάλης είναι υιός του Ξευγένη Γεωργίου ιδρυτή της ΚΛΕΙΔΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΒΥΡΩΝΑ. Είναι υπεύθυνος για το marketing της εταιρείας καθώς επίσης και για τον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης. Ανελλιπώς παρακολουθεί τις εξελίξεις στον τομέα της ασφάλειας παγκοσμίως με σκοπό την εύρεση οικονομικών και αξιόπιστων λύσεων για του πελάτες μας. Ο Μιχάλης δραστηριοποιείτε επίσης ενεργά στον τομέα της έρευνας καθώς είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στον τομέα των δικτύων και των τηλεπικοινωνιών και εργάζεται επίσης ως ερευνητής στην ερευνητική ομάδα του AΕΙ Πειραιά T.T CONSERT. Πέραν του τομέα της ασφάλειας στον χώρο των κλειδαριών έχει γνώσεις και εμπειρία  στον τομέα της ασφάλειας στο χώρο της πληροφορικής και των ηλεκτρονικών με ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι της ασφάλειας δικτύου.

 

ΦΟΥΡΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

vassilis

Ο Φούρλας Βασίλης είναι εξειδικευμένος τεχνίτης κλειδαριών, κλειδιών και ρολλών οικιών καθώς αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ΚΛΕΙΔΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΒΥΡΩΝΑ από το 2004. Η γνώση και η οξυδέρκεια του σε ζητήματα ασφάλειας είναι δεδομένη, καθώς  παρακολουθεί ανελλιπώς σεμινάρια κατάρτισης και εξειδίκευσης στον τομέα της ασφάλειας. Με βασικό στόχο την ασφάλεια του χώρου σας ο Βασίλης μπορεί να σας προσφέρει οικονομικές λύσεις ασφαλείας για Θωρακισμένες Πόρτες καθώς και για παντός τύπου κατασκευές (ξύλινες ή σιδερένιες πόρτες, συρόμενα συστήματα αλουμινίου κ.α.).  Επίσης μπορεί να σας εξυπηρετήσει και στον τομέα του προγραμματισμού και κατασκευής κλειδιών immobilizer του αυτοκινήτου σας ή της μηχανής σας. Όσο αφορά τις δυσλειτουργίες των οικιακών ρολών, ο Βασίλης μπορεί να προσφέρει λύσεις τόσο για την επισκευή παντώς τύπου ρολών (ξύλινα, πλαστικά και αλουμινένια), όσο και για την αντικατάστασή τους ή και την μετατροπή τους σε ηλεκτρικά με την χρήση ηλεκτρικών μοτέρ. Τέλος, βασικός του στόχος είναι το χτίσιμο μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τον πελάτη πράγμα που αποτελεί βασικό στόχο του καταστήματος, με εγγύηση πάντα την αξιόπιστη και ποιοτική εργασία μας.

 

pisto vas 1pisto vas 2pisto vas 3pistopoihsh-11-vassilis